torsdag den 25. april 2013

En nedtur skulle jo prøves

Jeg kan ikke blive ved med at leve på min københavner sky, så da jeg fik svar fra Mediehøjskolen, om at jeg ikke var kommet videre, slog det en smule hårdere end jeg egentlig havde regnet med... 
Heldigvis gik det over morgenen efter og nu vil jeg glæder mig til (forhåbentlig) at komme ind på ITU!  

torsdag den 18. april 2013

Vejrets humørsvingninger



Er jeg den eneste, der er ved at være træt af, at vejret ikke kan beslutte, om det skal være godt eller skidt (bliv nu bare sommer - ik?)

mandag den 15. april 2013

dejlig weekend

Har haft en dejlig veninde fra Århus på besøg i weekenden - været SÅ skønt!

Når tiden kommer til det vil jeg lave nogle tegninger - indtil nu må i nøjes med hende den seje ovenover....

onsdag den 10. april 2013

Jeg har jo altid været lidt af en sprogekspert!

.... eller det har jeg jo ikke! 

Lufthavnen er åbenbart in stedet for svensker at arbejde, og så tænker de at de sagtens kan snakke deres eget sprog (!!). Og som min søster sikkert kan fortælle en sjov historie om, så vil jeg helst ikke indrømme, jeg ikke kan forstå mine skandinaviske venner - så i stedet prøver jeg bare at snakke med... ikke altid med bedste resultat... 

Men nu har jeg snart arbejdet derude i en måned, og nogen gange glemmer jeg, at jeg er dansker - det er jo lidt konstigt!!    




søndag den 24. marts 2013

cykel (kurv) tyv

Som i har hørt har jeg fået min fart bandit (også kaldet cykel) til storbyen - ikke den er brugt så meget (skyldes of cause vejret og ikke min dovenhed!!). 

Banditten er selvfølgelig storby sikret, så den har fået fastsat lugter (tak til mut og pap) og ekstra lås. Min 2. tur på cyklen gik til fitness centeret sammen med Fugl og da vi kom ud igen - kunne vi se på de flyttet cykler at cykeltyvene havde været på spild, men heldigvis for os var vores låse urokkelige - desværre ikke Fuglens kurv, som nu en glad tyv render rundt med - forhåbentlig fik han også en cykel han kan bruge den til...... 


Har fundet en ny taktik - jeg finder den flotteste cykel hver gang jeg parkerer den.... forhåbentlig kan de kun bærer en af gangen...

fredag den 22. marts 2013

Jeg er uovervindelig!


Denne tegning er lavet efter jeg har haft min 3. vagt i H&M og jeg er jo for sej bag den kassen med min bib pistol! - helt ustyrlig... 

torsdag den 21. marts 2013

humørsvingninger

Jeg tegnede denne tegning, efter jeg havde boet i København en uge ca. Det er sjovt sådan som ens humør kan skifte bare kun på få uger. Jeg havde ikke meget at lave den første uge - det skulle lige gå op for mig jeg var væk fra alt det vante i Århus, jeg var alene, jeg ikke havde noget at give mig til hver dag... i Århus har det altid været let lige at mødes med venner når ensomheden trængte på...

Nu kan jeg slet ikke huske den følelse længere - jobbet er begyndt at fylde noget mere og jeg er blevet van til at leve i Fuglens bo og i storbyen (sådan da....)


Min største fan

Jeg har aldrig været typen der har haft fan plakater hængende på mine vægge, men der er ingen tvivl hvis jeg skulle have haft nogle hængende, hvem det skulle have været af...
Nu kommer det her oplæg måske en smule sent - lavede det efter fredag d. 15. marts (uddannelsernes sidste ansøgnings dag), hvor endnu engang kun min mor kan se løsninger og rede mig! ... ja jeg fedter lidt - jeg skal jo hjem her i weekenden ;-) 

tirsdag den 19. marts 2013

hej igen vinter....

.... du har ikke været savnet! 


skype - en genial opfindelse

Min veninde Rossen er rejst væk fra mig - hele vejen på om på den anden side af jorden og savner hende RIGTIGT meget. Heldigvis har jeg ofte fri om morgenen, og hun har fri fra sit au pair job om aftenen i Australien - så det passer med at jeg kan få et dejligt lang opkald fra hende - i dag fik vi indhentet en masse på 2 timer


deadline pres

Man skulle tro jeg snart har lært af mine fejl - ikke at lave ting i sidste øjeblik, men af en eller anden grund skal jeg aldrig teste hvor længe jeg kan holde det....

På mediehøjskolen skal man have en portefølje, som man skal aflevere til sin forprøve og ja læste lige i går at forprøven bliver udleveret d. 25., hvilket betyder jeg har en uge til at være færdig med min portefølje, så jeg kan fokusere på selve prøven, som jeg er ret sikker på at komme til, da kriterierne for at komme med er at man har en gymnasial uddannelse = det har jeg!

Så i år vil jeg aflevere noget i lidt bedre tid end 10 min. før aflevering af forprøve og starte med det lidt før dagen før.... det burde jeg kunne overholde....

... forside i produktion - det er da en start.....  

mandag den 18. marts 2013

Lykkelig moment #2


Som jeg før har nævnt vil jeg samle på lykkelige københavner moment - sådan et øjeblik, hvor jeg bare er glad for at være her og er gennemglad! 

Mine forældre tog med herover søndag - så kunne jeg få mine ting med (og takket min onkel også min cykel). Søndagen brugte vi på frokost på Frederiksberg og derefter kørte vi rundt og så lidt på København - lykkelig moment opstod!

Min mor har altid været lidt af en god guide, så hun viste min far og jeg rundt på Christianshavn, hvor hun engang boede, vi spiste sushi og om mandagen havde jeg en god mor-datter dag inden jeg tog min cykel til Frederiksberg fra Amager - ihh... cykling og sol gør en så glad! hvilket var godt, da det var trist at sige farvel.....

søndag den 17. marts 2013

Velkommen hjem Line


Efter et år i London - ved min familie godt hvordan jeg ikke vil modtages (efter en del lufthavne hentninger med lidt for mange flag).

Så da jeg kom hjem i fredags, fik jeg den mest perfekte dag. Vi var alle ude at spise god mad om aftenen og senere tog søs og jeg til Lukas Graham koncert, som var min julegave til hende. Lørdagen stod på livretter og privatchauffør!

Forventer sådan en dag hver gang jeg kommer hjem og besøger dem....

fredag den 15. marts 2013

what to do...

Beklager de manglende indlæg fans - men der har simpelthen været så meget den sidste uge (busy living the big city life...hahah!!)
Seriøst min to do liste er alt for lang - har så mange ting og projekter jeg skal have lavet færdig, det er helt åndsvagt. 

Har engang hørt at det var ofte kvinder der får stress, da de laver unaturlige to do lister i hovedet inden de skal sove - det er mig! Samtidig jeg elsker at slappe af foran tv'et + jeg lige er startet på 2 nye jobs. 

I dag var det lige ved at kappe over, da jeg næsten glemte det var sidste frist for uddannelses søgning! I fremtiden vil jeg benytte min kalender noget mere og til Jer har jeg i dag planlagt nogle indlæg som vil komme i løbet af de næste dage (så ligner det, jeg er sådan en overskudsperson og laver indlæg hver dag... tihi - snydt)


onsdag den 6. marts 2013

Riiiiiing....


Når min mor siger til mig, at de vil ringe til mig, i stedet for jeg ringer til dem....


....kun sagt så jeg ikke får en dyr mobil regning

mandag den 4. marts 2013

Et outfit oplæg til en fan

Min største fan Louis var lidt skuffet over jeg ikke ville lave outfits oplæg - så derfor har jeg lavet dette oplæg til ære for hende ;) 


I sidste uge har mit tøj oftes bestået af det samme - nattøj, hyggesokker, rodet hår... har mest af alt lignet en syg zombi. 
....men når jeg engang i mellem er blevet sulten og må tage vejen over til Fakta, finder jeg mit vildeste storby hipster kamuflage tøj frem!  



lørdag den 2. marts 2013

Gi' en skilling og køb mit tøj

Min søde søster har sagt ja til at tage min plads ved Mega Kup på Train på mandag, da jeg ikke er hjemme i Århus. Mega Kup er et sted hvor man har mulighed for at købe folks brugte tøj eller selv sælge noget. Efter jeg pakkede mit værelse ned, fandt jeg to store Ikea poser fyldt med tøj jeg aldrig bruger.

Håber i alle vil tage derind - led efter en smuk høj pige og jeg er sikker på hun laver et lidt for godt tilbud til Jer.


fredag den 1. marts 2013

En lysere dag

Når man ser på sin kalender og den viser d. 1. marts - er det som om den skinner og lysere endnu mere end alle andre sider i ens kalender (måske også fordi min side er fyldt med blomster..)


Solen er fremme - hvor perfekt er det ikke lige! ALT er så meget smukkere når solen skinner. I onsdags sad Fugl og jeg med en kop kaffe i solen - bare sådan et lykkeligt moment - dem vil jeg samle på.

I bokseringen med en ægte Københavner tøz

Fugl og jeg har virkelig været aktive i fitness i denne uge - hele 3 gange er jeg kommet afsted (det er min nye københavner livsstil..)

Torsdag havde vi meldt os til boksning - det har jeg prøvet en del gange hjemme i Jylland, meeeen! 
Vores træner var en kvinde, tatoveringer over det hele og med hendes voldsome københavner accent kunne hun råbe så højt, at oberster i millitæret ville krumme tæer.

Aldrig har jeg været så død under en træning - selv Mili-Fugl var død! Dem som kender mig ved jeg ingen muskler har i kroppen, så det at lave bare 10 arm- (på knæene of cause) eller 10 mavebøjninger er en umulig ting! Men det kunne jeg godt glemme alt om, hvis jeg snød - blev jeg udpeget og kom ind i midten af kredsen. 

En øvelse vi bl.a. skulle lave var at bruge hinandens maver som boksepuder - man skulle så spænde maven - WTF!!!

Med lange spagetti arme - handlede Fuglen og jeg ind til kæmpe hygge aften. Fuglens veninde kom over og vi så Robert - Selvom bokse træneren lige til sidst i træningen mindede folk om at der kom "Familien fra Bryggen"..... 

torsdag den 28. februar 2013

For meget generthed

Har egentlig aldrig rigtig vist mine tegninger frem til folk - men efter jeg er begyndt at tegne lidt igen (gennem gymnasiet tegnede jeg måske 1 gang årligt), tænkte jeg det var på tide at vise det frem. Flere af mine venner vidste ikke engang at jeg kunne - så dagens råd: vis dine ting frem også selvom du ikke synes de er gode nok - andre gør måske. (Gud hvor var det corny skrevet.....


onsdag den 27. februar 2013

Helle T. er blevet farveblind og jeg ser for meget TV

Jeg gider ikke dette skal være en politisk blog (!), men denne uge har jeg ikke meget at lave, så morgenen er gået med at se Go' morgenDanmark. I morges var statsministeren derinde og snakken gik self. på den nye vækstpakke, som mange mener går mod røds principper (gud, hvor må min far være stolt over, at jeg er så opdateret). 

Ret svært at sidde og overbevise folk at man stadig er rød, når man har valgt en blå skjorte - en smule uheldigt, hvis i spørger mig...  

Det er så det jeg bruger min tid på...... meeeen i dag får Fuglen tidligt fri og vi skal ud og nyde solen der endelig er kommet frem. 

mandag den 25. februar 2013

Meysen flytter ind til Fuglen

Jeg skal bo hos Fuglen, indtil jeg finder mit eget sted - værelse, lejlighed anything.. Så hvis i kender noget i København så sig gerne til.... Indtil da er der ballade bag denne dør.


torsdag den 14. februar 2013

At være single d. 14. februar

VALENTINES DAY!!!!


Godt man ikke lever i USA - så ville jeg formentlig være trist og ynkelig med al den udsmykning og opreklamering. Godt det endnu ikke har taget overhånd i Danmark! Heldigvis glemmer de fleste danskere det - så jeg lokkede min gode ven med kager og cafebesøg, og så legede jeg, jeg ikke var single for en stund....    


Senere tog jeg hjem til Fuglen - vi hentede sushi og drak vin hele aften - vi blev enige om at være single er awesome.... ligesom alle andre singler siger til sig selv den dag.



onsdag den 13. februar 2013

Den jyske københavner


Min kære veninde fra Århus, flyttede til København i sommers og har allerede fundet sig tilrette i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg glæder mig til at komme over til hende – hun har altid været lidt af en skabs københavner, og jeg er sikker på hun nok skal vise mig rundt og passe på mig i storbyen. 


tirsdag den 12. februar 2013

Fra Rødding til København


Lige endt 1 måneds grafisk design på Rødding Højskole – og nu var det nu – jeg flytter til København. 



Et narcissistisk problem.


Blog er egentlig noget besynderligt noget – en mega egocenteret og narcissistisk verden. For hvornår er man egentlig vigtig nok til at andre gider at læse om én?

Jeg er lidt af en sucker af at læse andres blogs – synes det er vildt inspirerende…. også selvom det ofte kun er et glansbillede af deres virkelig liv (dont care!)

Jeg skrev blog, da jeg boede i London – på den måde kunne jeg holde min familie og venner opdateret. Men nu er jeg tilbage i kedelig Danmark, og jeg følte ikke der skete nok i mit liv til at skrive om det. Alligevel vælger jeg at starte denne blog – uden at love noget for dens indhold eller fremtid.

Min pt. tanke er at uploade illustrationer, tegninger, kreative ting som derved kan skildre min hverdag - og vigtigst af alt tvinger mig til at være kreativ. Håber i vil synes om det også selvom i nok ikke kommer til at se dagens outfit!