torsdag den 28. februar 2013

For meget generthed

Har egentlig aldrig rigtig vist mine tegninger frem til folk - men efter jeg er begyndt at tegne lidt igen (gennem gymnasiet tegnede jeg måske 1 gang årligt), tænkte jeg det var på tide at vise det frem. Flere af mine venner vidste ikke engang at jeg kunne - så dagens råd: vis dine ting frem også selvom du ikke synes de er gode nok - andre gør måske. (Gud hvor var det corny skrevet.....


onsdag den 27. februar 2013

Helle T. er blevet farveblind og jeg ser for meget TV

Jeg gider ikke dette skal være en politisk blog (!), men denne uge har jeg ikke meget at lave, så morgenen er gået med at se Go' morgenDanmark. I morges var statsministeren derinde og snakken gik self. på den nye vækstpakke, som mange mener går mod røds principper (gud, hvor må min far være stolt over, at jeg er så opdateret). 

Ret svært at sidde og overbevise folk at man stadig er rød, når man har valgt en blå skjorte - en smule uheldigt, hvis i spørger mig...  

Det er så det jeg bruger min tid på...... meeeen i dag får Fuglen tidligt fri og vi skal ud og nyde solen der endelig er kommet frem. 

mandag den 25. februar 2013

Meysen flytter ind til Fuglen

Jeg skal bo hos Fuglen, indtil jeg finder mit eget sted - værelse, lejlighed anything.. Så hvis i kender noget i København så sig gerne til.... Indtil da er der ballade bag denne dør.


torsdag den 14. februar 2013

At være single d. 14. februar

VALENTINES DAY!!!!


Godt man ikke lever i USA - så ville jeg formentlig være trist og ynkelig med al den udsmykning og opreklamering. Godt det endnu ikke har taget overhånd i Danmark! Heldigvis glemmer de fleste danskere det - så jeg lokkede min gode ven med kager og cafebesøg, og så legede jeg, jeg ikke var single for en stund....    


Senere tog jeg hjem til Fuglen - vi hentede sushi og drak vin hele aften - vi blev enige om at være single er awesome.... ligesom alle andre singler siger til sig selv den dag.



onsdag den 13. februar 2013

Den jyske københavner


Min kære veninde fra Århus, flyttede til København i sommers og har allerede fundet sig tilrette i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg glæder mig til at komme over til hende – hun har altid været lidt af en skabs københavner, og jeg er sikker på hun nok skal vise mig rundt og passe på mig i storbyen. 


tirsdag den 12. februar 2013

Fra Rødding til København


Lige endt 1 måneds grafisk design på Rødding Højskole – og nu var det nu – jeg flytter til København. 



Et narcissistisk problem.


Blog er egentlig noget besynderligt noget – en mega egocenteret og narcissistisk verden. For hvornår er man egentlig vigtig nok til at andre gider at læse om én?

Jeg er lidt af en sucker af at læse andres blogs – synes det er vildt inspirerende…. også selvom det ofte kun er et glansbillede af deres virkelig liv (dont care!)

Jeg skrev blog, da jeg boede i London – på den måde kunne jeg holde min familie og venner opdateret. Men nu er jeg tilbage i kedelig Danmark, og jeg følte ikke der skete nok i mit liv til at skrive om det. Alligevel vælger jeg at starte denne blog – uden at love noget for dens indhold eller fremtid.

Min pt. tanke er at uploade illustrationer, tegninger, kreative ting som derved kan skildre min hverdag - og vigtigst af alt tvinger mig til at være kreativ. Håber i vil synes om det også selvom i nok ikke kommer til at se dagens outfit!